Utrecht JUG meetup over Self-Driving RC Cars en Functional Programming

Woensdagavond 16 mei was op ons kantoor weer de maandelijkse Mauro Palsgraafmeetup van de Utrecht Java User Group. Dit keer waren er twee talks. Mauro Palsgraaf trapte de avond af met een talk over de
fundamentals van functional programming. Hij liet het publiek zien dat functional programming eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is en misschien zelfs wel makkelijker dan object-oriented programming.

Bert-Jan Schrijver & Tim van EijndhovenNa Mauro en een korte break, was het de beurt aan Bert Jan Schrijver en Tim van Eijndhoven. Zij vertelden over hun ervaringen bij het ombouwen van een reguliere afstand bestuurbare auto naar een zelf rijdende auto. Daarbij ging het niet alleen over de hardware, maar natuurlijk ook over de software. Net zoals de talk over functional programming, was ook deze talk erg interessant.

Natuurlijk werd ook deze meetup afgesloten met een borrel, waarbij het zoals altijd lang gezellig bleef! In juni is de volgende meetup. De datum en sprekers van deze meetup wordt binnenkort bekend gemaakt. In september is er een speciale meetup in de vorm van een hands-on workshop Kotlin door Paulien van Alst. Inschrijven kan via meetup.com. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Kotlin workshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *