adesso familiedag

Zaterdag 9 september was de jaarlijkse familiedag van adesso Nederland. Dit keer was het een zonovergoten dag vol met leuke activiteiten op het Eiland van Maurik 19.🏝️. Uiteraard waren ook de collega’s en familieleden van CodeSquad hierbij aanwezig.

Het thema van de dag was “ont-moeten”. We ontmoeten de families van onze collega’s, maar niets moet op deze dag. Gewoon datgene doen waar je zin in hebt.

In de ochtend stonden er twee teamactiviteiten op het programma. De ene was een katapult bouwen met palen en touw, waarmee lege jerrycans omver moesten worden geworpen. De tweede activiteit was het bouwen van een eigen vlot en daarop varen.

Na de lunch waren er diverse activiteiten waar uit gekozen kon worden, zoals met 90 km/u in de RIB Powerboat varen, een relaxte boottocht in een sloep, quad rijden en handboogschieten. En wie een zwembroek bij zich had kon een verfrissende duik nemen. 🏊‍♀️

Voor de kleinste kinderen was er een nanny-service met leuke activiteiten, zoals knutselen, schminken en een springkussen.

De fantastische dag werd afgesloten met food trucks 🍔 en een drankje 🍻.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *