Oracle Code One

Van 16 tot en met 19 september werd in San Francisco de conferentie Oracle Code One gehouden en wij waren er bij. 

Vrijdagochtend 13 september stapten we in het vliegtuig om na een vlucht van elf uur in San Francisco te landen. Na alle plichtplegingen om de VS binnen te komen, hebben we de bagage naar onze hotels gebracht om vervolgens San Francisco te ontdekken. Al wandelend hebben we onder andere Chinatown, Union Square, de Embacadero en natuurlijk Fisherman’s Warf bezocht. 

Zaterdag 14 september zijn we ten noorden van de stad gaan wandelen in het natuurgebied Muir Woods en op Point Reyes. Natuurlijk kon ook een bezoek aan de Golden Gate niet ontbreken. Waar hij ’s morgens nog in de wolken lag, was hij ’s middags perfect te bewonderen vanaf het uitkijkpunt vlak bij de brug.

Zondag 15 september hebben we een bezoek gebracht aan het beruchte gevangeniseiland Alcatraz. Het was zeer boeiend om dit eiland te bezoeken en met name de ‘Cellhouse Audio Tour’ was erg indrukwekkend.

Maandag 16 september begon de conferentie dan echt. De eerste sessie die we bezochten was van Venkat Subramaniam, gevolgd door de eerste keynote-sessie van de conferentie. Dit was nog maar het begin van de vele talks die we hebben bezocht.

Op woensdag was de Community Keynote. Aansluitend hierop gingen alle aanwezige bezoekers uit Nederland op het podium op de foto. Zoals elk jaar ook nu weer gehuld in oranje shirts van de NLJUG.

Ook buiten de conferentie zelf was er nog voldoende te beleven. Zo had de NLJUG een tweetal bedrijfsbezoeken, bij respectievelijk GitHub en Pivotal, geregeld en waren er borrels van Oracle Benelux, JCP Awards, Red Hat en de NLJUG.

Al met al was het een fantastische week en zeker iets om in de toekomst nogmaals te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *