Online Python Kata

Dinsdag 14 december stond er weer een kennisavond gepland. Omdat thuiswerken weer de standaard was, zijn we voor deze kennisavond teruggevallen op de online variant.

Zoals gebruikelijk begonnen we de kennisavond met pizza’s, alleen dit keer weer bij iedereen thuis bezorgd. Na de pizza’s was het tijd voor de kennisavond zelf.

Omdat we kennisverbreding belangrijk vinden, was het onderwerp deze keer Python. De meeste van ons waren er wel mee bekend, maar gebruiken het niet. Daarom is het altijd goed om er een keer gezamenlijk wat mee te doen.

Lennart startte met een korte introductie over de taal, waarna iedereen in pairs aan de slag ging met de Blackjack kata. Natuurlijk is het altijd even wennen als je een kata gaat uitwerken in een programmeertaal waar je niet dagelijks mee werkt. Gelukkig is Google geduldig en kon ook Lennart de teams helpen als ze er even niet uitkwamen.

Het resultaat was ook nu weer een leerzame avond. Hopelijk kan een volgende kennisavond weer op kantoor, maar mocht dat niet mogelijk zijn, dan kunnen we altijd terugvallen op de online variant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *