Kotlin workshop

Paulien van Alst over KotlinHet Dinsdag 18 september werd op ons kantoor de maandelijkse meetup van de Utrecht Java User Group ingevuld met een Kotlin workshop. De workshop werd verzorgd door Paulien van Alst van OpenValue. De opkomst was prima met een opkomstpercentage ruim 80% van de aanmeldingen. Dit laat eens te meer de populariteit van Kotlin onder Java ontwikkelaars zien.

Na een korte introductie door Paulien gingen de deelnemers aan de slag met de opdrachten van de workshop. Ze werken met veel plezier aan de opdrachten en gezien de scherpe vragen van de deelnemers en de levendige discussies, was iedereen met veel passie met Kotlin bezig.

Hard aan het werk         Hard aan het werk         Bijpraten tussendoor

Het was de eerste keer dat de Utrecht JUG een meetup organiseerde in de vorm van een workshop. Het succes van deze avond smaakt naar meer!

De maand oktober belooft een bijzondere maand te worden met twee meetups met gerenommeerde sprekers op het podium. Op maandag 15 oktober is er de meetup ‘Pivotal+Microsoft JUG Tour Europe 2018’ met Vincent Oostindië, Bruno Borges en Mark Heckler als sprekers. Deze meetup zal worden gehost door de Rabobank. Op woensdag 17 oktober is de meetup ‘Ray Tsang from Google all the way to Utrecht!‘ met Ray Tsang van Google. Deze zal door CodeSquad worden gehost.

Tenslotte willen we Paulien van Alst bedanken voor de geslaagde workshop van gisteravond. En voor degene die de workshop heeft gemist is er een nieuwe mogelijkheid de workshop bij te wonen op donderdag 8 november tijdens J-Fall van de NLJUG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *