Karten

Naast ons dagelijkse werk, onze kennisavonden en de conferenties die we bezoeken, hebben we ook geregeld onze uitjes. Zo zijn we vrijdag 28 februari gaan karten in De Avontuurfabriek in Nieuw-Loodrecht. In het kader van duurzaamheid, gingen we natuurlijk karten in elektrische karts.

Na een korte instructie over de regels, mocht de eerste groep instappen in de karts. Gedurende de eerste rondjes waren de karts nog begrenst, zodat je kon wennen aan de karts. Daarna ging het los en streed iedereen om de snelste rondetijd te klokken.

Uiteindelijk reed Roy het snelste rondje (25,85 sec). Over alle rondjes gemeten was Jan-Paul gemiddeld het snelst met 27,31 sec per rondje. Na het karten hebben we met z’n allen gegeten bij Restaurant Robberse Eiland.

Omdat CodeSquad op 1 maart zijn tweede verjaardag vierde, werd iedereen tijdens deze super gezellige avond getrakteerd op een cadeau in de vorm een anti-diefstal rugzak van XD-Design. Een praktisch cadeau dat niet alleen te gebruiken is om je laptop veilig in mee te nemen naar het werk, maar ook prima op vakantie te gebruiken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *