Jubileum meetup Utrecht JUG druk bezocht

Dinsdag 17 april organiseerde de Utrecht Java User Group weer haar maandelijkse meetup. Deze editie stond in het teken van het tweejarig bestaan van de Utrecht JUG.

Nadat de ruim 40 deelnemers hadden genoten van het speciale jubileum buffet incl. een bijzonder lekker toetje, was het de beurt aan Tom Cools om dieper in te gaan op Netflix Open Source Software Center. Tijdens zijn talk behandelde hij enkele api’s van Netflix OSS, waaronder Hystrix, Eureka, Archaius en Zuul.

Tom Cools tijdens Utrecht JUG meetup       Jan Ouwens tijdens Utrecht JUG jubileum meetup

Na de break was Jan Ouwens aan de beurt met zijn presentatie “Don’t hack the platform”. Tijdens zijn talk liet hij aan de hand van enkele voorbeelden zien hoe makkelijk het is om ongemerkt code te manipuleren. Jan eindigde zijn talk met tips wat je kunt doen om te voorkomen dat het manipuleren van de code daadwerkelijk plaatsvindt.

Gezellig druk tijdens Utrecht JUG meetup    Goocheltruc tijdens jubileum meetup Utrecht JUG    Goochelaar tijdens jubileum meetup Utrecht JUG

Een meetup als deze kan natuurlijk niet zonder een afsluitende borrel. Zo’n borrel is natuurlijk niet alleen het ideale moment om met de sprekers en andere deelnemers na te praten over de talks, maar ook een mooi moment voor een surprise act. Omdat de Utrecht Java User Group twee jaar bestaat was er een goochelaar om tijdens de borrel zijn trucs te vertonen.

Al met al een zeer geslaagde avond met een mooie opkomst en goede talks. Als bedankje kregen alle Utrecht JUG doppersdeelnemers een Utrecht JUG Dopper mee.

Wil jij ook aanwezig zijn bij een volgende meetup? Meld je dan gratis aan als lid van de Utrecht Java User Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *