Het najaar; een leuke drukke periode!

Nu de zomerperiode ten einde is, breekt het najaar aan. Traditiegetrouw is dat altijd een drukke, maar vooral ook leuke periode. Afgelopen vrijdag hebben we de aftrap gedaan met een bierproeverij bij Brouwerij Maximus in Utrecht.

Dinsdag 3 september was er weer een kennisavond op kantoor. Mahmut en Matthijs hebben die avond een presentatie gegevens over waar ze in hun opdrachten aan werken bij resp. de ANWB en de Politie

Vrijdag 13 september vliegen we naar San Francisco voor een bezoek aan Oracle Code One; één van de grootste developer conferenties ter wereld. Dat belooft natuurlijk een fantastische week te worden.

In oktober en november zijn er dan nog de andere bekende conferenties, zoals J-Fall en Devoxx en zullen we ook weer een meetup van de Utrecht Java Usergroup op ons kantoor hosten.

Verder organiseren we met de Utrecht Java User Group, Blue4IT en de Universiteit Utrecht op zaterdag 12 oktober een Devoxx4Kids dag. Een evenement waar kinderen van 9 tot 14 jaar kennis kunnen maken met programmeren.

Kortom een drukke, maar vooral ook leuke periode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *