Corona-proof kerstuitje 🎅🏻

Normaal gesproken hebben altijd een kerstborrel als bijeenkomst om het jaar af het sluiten. Helaas was dat dit jaar niet mogelijk. Om toch nog iets te kunnen organiseren dat niet online was, hadden we een drive-in bioscoop als uitje gevonden. Het werd nog even spannend of het door kon gaan na het afkondigen van de nieuwe lockdown maatregelen, maar gelukkig was dit uitje voldoende corona proof.

Op dinsdagavond 15 december tussen 18.00 en 18.30 uur reden de collega’s van Blue4IT, Bluefront en CodeSquad met hun auto’s de bioscoophal binnen bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Bij binnenkomst kreeg iedereen een maaltijd voor in de auto en natuurlijk popcorn en drinken voor tijdens de film.

Nadat iedereen binnen was kon het programma beginnen. We startten met een terugblik op 2020 aan de hand van een slideshow met foto’s. Daarna was het tijd voor de Kerstfilm ‘Bad Santa‘, een kerstfilm die niet in het standaard ‘kerstfilm-genre’ valt 😄.

Aan het einde van de avond kreeg iedereen bij het wegrijden z’n kerstpakket mee in de kofferbak van z’n auto. Zo hebben toch nog op een leuke en aparte wijze dit rare jaar kunnen afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *