In het Java Magazine van september stond het artikel “De Kracht van CodeKata’s” van Roy Straub. Dit artikel gaat over hoe je een betere developer wordt door het doen CodeKata’s, iets wat we bij CodeSquad regelmatig doen. Hierbij oefenen we vaardigheden als Test Driven Development, Refactoring en het schrijven van Clean Code.

Om iedereen te laten ervaren wat het nut van Code Kata’s is, organiseren we op donderdag 28 oktober een openbare Coding Dojo die in het teken staat van “De Kracht van CodeKata’s”.

Wat ga je leren?

We starten de avond met een korte theoretische introductie in de principes van CodeKata’s en de Coding Dojo. Daarna gaan we hands-on, in tweetallen, aan de gang met CodeKata’s. Het hoofddoel is om te leren hoe je deze zelf kunt inzetten als middel om je vaardigheden als ontwikkelaar te verbeteren. Daarnaast zullen we aan de gang gaan met Test Driven Development en Refactoring als voorbeeld van een leerdoel.

Praktische informatie

De avond start om 18.00 uur met pizza’s, waarna rond 18.30 uur de workshop start. Rond 21.00 uur ronden we de avond af en is er nog gelegenheid om na te praten tijdens een borrel.

Datum:Donderdag 28 oktober 2021
Tijd:18.00 uur
LocatieKantoor CodeSquad, Zoomstede 21A in Nieuwegein

Aanmelden